Лідер терористів ЛНР розповів російським ЗМІ, як чекає від РФ "миротворців"

Лідер самопроголошеної терористичної "Луганської народної республіки" Віталій Нікітін заявив, що завжди хотів від Росії "в першу чергу миротворців", без яких "конфлікт не може бути вирішений".
 Про це Нікітін заявив в інтерв'ю російському виданню "Газета.Ru".
На питання, навіщо, на його думку, президент Порошенко оголосив про перемир'я, лідер "ЛНР" зазначив: "Тут – і політичні, і військові зобов’язання".
"Або щоб стягувати більше військ, або це крок перед світовою спільнотою, демонстрація лояльності до нас. Постійно  надходить інформація про стягування військ, триває божевільне пересування солдатів та техніки. Точну кількість назвати не можу, але на протилежному боці – не один полк", - заявив Нікітін.
При цьому на питання "Чого ви чекаєте від Росії" він заявив: "Мені  від Росії завжди хотілося у першу чергу миротворців".
"Іншими шляхами конфлікт не вирішити: оголошують перемир'я – тривають військові дії, оголошують вдруге – знова тривають", - додав лідер самопроголошеної ЛНР.
Також він  висловив нерозуміння, чому чоловіче населення регіону залишає область, рятуючись від обстрілів та тікаючи, зокрема, до РФ.
"Для мене, як керівника, чоловіка, це незрозуміло. Ми усі маємо захищати свою батьківщину… Чоловіки всі мають зі зброєю захищати свою землю", - заявив лідер "ЛНР".
Окрім того Нікітін висловив упевненість, що "ми стоїмо на правильному шляху, і це підтверджує кредит довіри від населення, який у нас є".

Related

Події в Україні 2802876454659582390

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item