В Одесі висадилися бойові підрозділи НАТО


Проросійські сепаратисти на сході України, після численних повідомлень про участь у АТО підрозділів «західних найманців» з приватних охоронних фірм США та Польщі, тепер остаточно впали у паніку, почавши поширювати інформацію про висадку в порту міста Одеса солдатів НАТО з бронетехнікою. 
Про цю новину повідомляє «Преса України». 
Так, в соцмережі «ВКонтакте» на сторінці «Зведення від Стрєлкова Ігоря Івановича» пізно ввечері 19 липня з'явилося наступне «повідомлення від очевидців»: 
«В Одеському порту танки із судна вивантажують. Чи то румуни, чи то поляки, йде розвантаження САУ та особового складу». 
А раніше один з лідерів сепаратистського руху Олег Царьов заявив, що введення в Україні «західних миротворців» призведе до розділу країни. 
«Але я все-таки хочу сказати, що якщо все-таки буде прийнято рішення про введення «блакитних шоломів» і миротворчих сил на територію України - то це, фактично, означатиме розділ України. Адже угорські війська, польські війська, румунські війська підуть по тих територіях, які їх цікавлять», - вважає Царьов, хоча введення російських військ глава «Союзу Народних Республік» тільки вітає.
Нагадаємо, що розвідка США отримала, практично, незаперечні дані про передачу Росією в останні дні потужних зенітно-ракетних комплексів для екстремістів на сході України. Саме проросійські сепаратисти, контролюючі частина Донбасу, небезпідставно підозрюються у скоєнні жахливого теракту - знищенні малайзійського пасажирського літака. 

Related

Події в Україні 8581144936168378081

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item