Українські солдати ведуть бій в центрі Луганська


Українська армія, долаючи опір бойовиків, сьогодні вранці увійшла в Луганськ. На даний час в центрі міста ведеться запеклий бій з бандформуваннями, які ще не втекли. 

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Роман Бочкала, новину передає Преса України.

«Наші воїни закріплюються в Луганську. Крок за кроком, будинок за будинком, вулиця за вулицею. Настрій бадьорий. Сил достатньо. Під прикриттям РДГ працюють вже навіть в центрі міста. Хлопці готові рішуче йти вперед. Передають привіт з фронту і обіцяють, як можна швидше повернутися додому. Живими і здоровими», - передає радісну звістку Бочкала.

При цьому журналіст зазначає, що «терористи не так сильні, як здається». Причому самі бойовики чудово усвідомлюють власне нерадісне становище. Водночас, очевидці відзначають, що в місті поширюється партизанський рух, патріоти допомагають гвардії, знищуючи поодинокі пересування бойовиків.

«Фраза, сказана одним місцевим жителем, відмінно ілюструє їх нинішні настрої: «Сепари злі, як воші». Злі на власне командування - за те, що відступає, на Москву - за те, що відкрито не підтримує, на тих, хто підбив Боїнг - за те, що спалили контору. Злі на самих себе», - зазначає журналіст.

Українське співтовариство переконане, що завдяки світовій підтримці, Україна отримала необмежені повноваження на право знищувати терористів, які перейшли всі межі. Тому українська армія діє рішуче, маючи намір у найкоротші терміни придушити осередки опору бойовиків в містах-мільйонниках.

«Зараз в України карт-бланш. Весь світ на нашій стороні. Ніяких переговорів. Тільки вперед!», - пише журналіст.

У той же час, за ситуацією в Луганську уважно спостерігають жителі окупованого бойовиками Донецька. Про свою підтримку та участь вони повідомляють в соціальних мережах.

«Хлопці, Донецьк з нами! Ось, що пише група жителів: «Спасибі! Бережіть себе. Ми не спимо, відстежуємо пересування цих сволот на стільки, на скільки можемо. Наша група закрита. Передайте нашим хлопцям, що ми їх дуже чекаємо! Молимося за них! Слава Україні! Героям слава!!!», - пишуть донеччани.

Related

Події в Україні 3397624080316695237

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item