Простий і швидкий спосіб відокремити білки від жовтків


Правильно відокремити жовтки від білків досить важко.
При розбиванні шкаралупи і переливанні яйця з однієї половинки в іншу, тонка плівочка жовтка часто порушується і жовток розтікається. Є простий і ефективний спосіб вирішити цю проблему.
Розбийте яйце і вилийте на блюдечко. Візьміть невелику пластикову пляшку, трохи стисніть її, щоб частина повітря з неї вийшла. Тепер піднесіть горлечко впритул до жовтка і плавно відпустіть боки пляшки. Жовток втягнеться всередину. Залишиться тільки випустити жовток в миску, злегка стиснувши пляшку. А білок злити в іншу ємність.
Як це відбувається, дивіться на відео.

Related

Цікаво 1059570864456057365

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

ЄДИНІ НОВИНИ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item