Простий і швидкий спосіб відокремити білки від жовтків
https://povnatorba.blogspot.com/2014/11/blog-post_501.html
Правильно відокремити жовтки від білків досить важко.
При розбиванні шкаралупи і переливанні яйця з однієї половинки в іншу, тонка плівочка жовтка часто порушується і жовток розтікається. Є простий і ефективний спосіб вирішити цю проблему.
При розбиванні шкаралупи і переливанні яйця з однієї половинки в іншу, тонка плівочка жовтка часто порушується і жовток розтікається. Є простий і ефективний спосіб вирішити цю проблему.
Розбийте яйце і вилийте на блюдечко. Візьміть невелику пластикову пляшку, трохи стисніть її, щоб частина повітря з неї вийшла. Тепер піднесіть горлечко впритул до жовтка і плавно відпустіть боки пляшки. Жовток втягнеться всередину. Залишиться тільки випустити жовток в миску, злегка стиснувши пляшку. А білок злити в іншу ємність.
Як це відбувається, дивіться на відео.