Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва підведе підсумки 2014 на прес-конференції 30 грудня. Про це йдеться у заяві прес-...


Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва підведе підсумки 2014 на прес-конференції 30 грудня.
Про це йдеться у заяві прес-служби НБУ.
"У вівторок, 30 грудня 2014 відбудеться прес-конференція глави НБУ Валерії Гонтарєвої щодо підсумків 2014 року, бачення економічного і фінансового стану країни, планів і можливостей на 2015 рік", - йдеться в заяві.
За даними прес-служби, голова Нацбанку в ході прес-конференції надасть вичерпні відповіді на запитання журналістів. Крім того, в заяві підкреслюється, що НБУ вважає за необхідне припинити спекуляції, до яких вдаються окремі депутати Верховної Ради, щодо участі глави центрального банку в роботі парламенту.
"Незважаючи на заяви деяких депутатів, голові Нацбанку в черговий раз не була надана можливість виступити на засіданні Верховної Ради, що підтверджується наявними порядком денним пленарного засідання Верховної Ради від 28 грудня", - наголошується в заяві.
У НБУ нагадали, що виступ глави НБУ у Верховній Раді було заплановано на 26 грудня, але парламент змінив формат роботи з пленарного засідання на роботу в комітетах.
"Як неодноразово було заявлено раніше, глава Нацбанку готова надати відповіді на запитання народних депутатів Верховної Ради і вести конструктивний діалог з парламентарями щодо шляхів стабілізації вітчизняної економіки та першочергових кроків органів влади в цьому напрямку", - наголошується в заяві.
Нагадаємо, Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності наполягає на звіті голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item