Ображена Росія вирішила покинути ПАРЄ до кінця року



Російська делегація залишає ПАРЄ і припиняє всі контакти з Асамблеєю до кінця поточного року. Про це заявив глава делегації Олексій Пушков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Ми покидаємо ПАРЄ до кінця цього року", - сказав Пушков журналістам у середу після голосування ПАРЄ з питання про повноваження російської делегації.
Він зазначив, що Росія припиняє будь-які контакти з ПАРЄ до кінця року.
Раніше в середу ПАРЄ знову позбавила російську делегацію основних повноважень - права голосувати та брати участь у роботі деяких керівних органів Асамблеї. Це рішення діє до квітневої сесії.
Як повідомляє "Європейська правда", Пушков підкреслив, що російська сторона відмовляється виконувати рішення ПАРЄ щодо звільнення Савченко чи свою обіцянку про її відвідування представниками ПАРЄ.
"За таких умов не доводиться говорити про будь-які візити представників ПАРЄ, моніторинг ПАРЄ чи про контакти представників ПАРЄ з пані Савченко", - заявив він.
Він також повідомив, що Москва всерйоз розглядає можливість виходу з Ради Європи, тобто припинення участі в Європейській конвенції з прав людини.
"Питання про участь Росії в РЄ буде розглянуто в кінці 2015 року виходячи з політичних умов, які будуть сформовані на той час. Я хочу зазначити, що досі Росія ніколи не розглядала таку можливість. Між тим сьогоднішнє рішення ПАРЄ ставить таке питання на порядок денний", - заявив депутат.

Related

Події у світі 3814728983521766253

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item