20 учасників АТО отримають вищі командні посади - Порошенко



Президент України Петро Порошенко погодив 20 військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, на призначення на вищі офіцерські посади.
Про це глава Української держави повідомив у понеділок у Києві під час зустрічі з командирами військових частин Збройних Сил України.
"Я погодив, і завтра ми очікуємо наказу на призначення ще 20 військовослужбовців, які пройшли горнило боїв у зоні АТО, продемонстрували найкращі якості й очолювали найбільш боєздатні підрозділи, в тому числі, до яких відноситься 93-я окрема механізована бригада і полковник Мікац Олег Михайлович (командир 93-ой омбр - ред.), я сподіваюся, я можу це казати, від завтрашнього дня буде призначений на генеральську посаду начальником Деснянського навчального центру. Щоб той бойовий досвід, який він набув у бою, щоб нове покоління українських військових, ті, хто зараз прибуває за четвертої хвилі мобілізації, воювали так, як найкращі бійці 93-ої бригади", - сказав Порошенко після виступу командира 93-ої омбр.
У свою чергу, міністр оборони України Степан Полторак відзначив, що всі ці 20 офіцерів мають бойовий досвід і брали безпосередню активну участь у проведенні бойових дій.
"Немає жодного чоловіка, який би просидів у тилу і пішов на вищу офіцерську посаду. Тому та політика і те завдання, яке поставив президент, воно виконується у повному обсязі", - підкреслив він.

Related

Політика 5627940692906181279

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item