Печена картопля, фарширований беконом, анчоусами і шавлієм

Картопля начинена беконом, шавлією та анчоусами - це надзвичайний смак і запах.
На 4 порції:
- 4 середні воскові картоплини(шкіру залишити)
- Оливкова олія
- Морська сіль
- 4 скибочки бекону
- 8 свіжого листя шавлії
- 4 хорошої якості філе анчоуса в олії(злити олію)
- 1 зубчик часнику, очищений і нарізаний поздовжньо
- 1 лимон
Розігріти духовку до 400 градусів.
Виріжте середину з картоплі лише з одного боку.
Тримайте ядра, бо ви будете використовувати їх як заглушки пізніше.
Уколіть кожну картоплю кілька разів виделкою і натріть її невеликою кількістю оливкової олії і морської солі.
Вкладіть начинку у кожну картоплю: скибочка бекону, листя шавлії, анчоуси і шматочок часнику.
Натріть з лимону цедру.
Складіть і скрутіть все разом у формі ковбаси та вкладіть в кожну картоплю. Не турбуйтеся, якщо у вас буде стирчати з картоплі бекон чи шавлія.
Наріжте з картоплі пробки в половині і запихайте їх так, щоб тримати начинку на місці.
Вона будуть стирчати небагато, але це нормально.
Покладіть картоплю на деко і запікайте близько години, не перевертаючи часто, допечіть до золотистої хрусткої скоринки.
Смачного!