У Донецькій області затримано вантаж курятини для окупованих територій



На блокпосту "Березове" Донецької області спільна мобільна група у складі співробітників СБУ, міліції, митників і прикордонників затримала вантажівку з вантажем курятини сумнівної якості. 

Продукти намагалися провезти на непідконтрольну Києву територію за хабар у розмірі 20 тис. грн, передає прес-служба СБУ.

"Вантаж без супровідних документів спробували незаконно ввезти на підконтрольну бойовикам територію двоє жителів Волновахи Донецької області. Намагаючись безперешкодно перетнути лінію розмежування, зловмисники запропонували правоохоронцям 20000 гривень хабара і були затримані", - йдеться в повідомленні.

Волноваським РВ ГУМВС в Донецькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Вся продукція конфіскована. Ведеться розслідування.
 
Нагадаємо, раніше в неділю, 19 липня, стало відомо про затримання 8 вантажівок з продуктами для окупованих територій, які намагалися провезти повз офіційні пункти пропуску в Луганській області.

Related

Гаряча новина 3786088794552008770

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item