В Хмельницькій обл. ув'язненого, який втік під час етапування, шукають за допомогою тепловізорів, - кореспондент


У МВС заявили, що ув'язнений не вийде за межі кільця оточення, оскільки воно подвійне.

В Хмельницькій обл. ув'язненого, який втік під час етапування, шукають за допомогою тепловізорів. Про це повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Буквально через півтори години має відбутися засідання штабу, щоб скоординувати дії на темний час доби. Крім безпілотників, в операції задіяні тепловізори. Начальник обласного управління міліції запевнив, що злочинець не вийде за межі кільця оточення, оскільки воно подвійне", - сказав він.

За його словами, пошуки певною мірою перемістилися з Ярмолинецького району в Чемеровецький, поблизу с. Закупне. "Дуже допомагає місцеве населення, люди дають орієнтири. Також одна з версій, можливо, у ув'язненого є велосипед", - сказав він.

Кореспондент додав, що правоохоронці не називають точної цифри міліціонерів, задіяних в операції, відомо, що це близько 700-800 людей.

Кореспондент також повідомив, що ув'язнений був судимий за чотирма статтями, одна з них яких групове зґвалтування неповнолітніх. 

Нагадаємо, раніше ув'язнений, який втік під час етапування у Хмельницькій області, обстріляв блокпост міліціонерів. На території області введено план "Грім". Весь особовий склад піднятий по тривозі. Його розшукують за допомогою безпілотників.

За фактом вчиненого правопорушення слідчим управлінням УМВС зареєстровано кримінальне провадження за ст. 348 "Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця" Кримінального кодексу України.

У МВС зазначили, що ув'язнений має три судимості.

Related

Суспільство 1984661052329539124

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item