Юрій Луценко рекомендував Семенченку вимикати телевізор на ніч, якщо на нього "тисне" президент

"Не знаю ні про які факти тиску", - заявив Луценко

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко заявляє, що не знає ні про які факти тиску на депутатів перед голосуванням за проект змін до Конституції в частині децентралізації. 

Про це він заявив в коментарі журналістам після засідання Ради коаліції.



"Не знаю ні про які факти тиску. Якщо хороший хлопець Семен Семенченко каже, що на нього тиснув президент по телевізору, значить, нехай вимикає телевізор на ніч", - заявив Луценко.

Зазначимо, вчора нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко дав свідчення в ГПУ по справі про тиск на народних депутатів напередодні голосування за внесення змін до Конституцію в частині децентралізації. Сьогодні він знову відвідав ГПУ і надав підтверджуючі, за його словами, документи. Також він заявив про те, що факти тиску тривають.

Нагадаємо, 31 серпня народні депутати 265 голосами в першому читанні ухвалили зміни до Конституції в частині децентралізації. Проти законопроекту одноголосно проголосували Радикальна партія і "Батьківщина". Не підтримали документ також більшість депутатів від "Самопомочі", 5 членів "Блоку Петра Порошенка", 1 парламентарій від "Народного фронту", а також "свободівці" і група УКРОП. "Опозиційний блок" голосував одноголосно "за".

Напередодні лідер партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий заявив про жорсткий тиск на нардепів перед голосуванням 31 серпня. У відповідь на це спікер парламенту Володимир Гройсман закликав розслідувати заявлені Садовим факти тиску та підкупу нардепів. Після цього Садовий був викликаний в якості свідка на допит в ГПУ.

Related

Політика 1108441399871849854

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item