Росіянина, який порівняв у соцмережі Путіна з Гітлером, засудили до трьох років ув'язнення

Активіст намагався привернути увагу громадськості до агресії РФ проти України У Росії татарського націоналіста Рафіса Кашапова, який...

Активіст намагався привернути увагу громадськості до агресії РФ проти України
У Росії татарського націоналіста Рафіса Кашапова, який звинуватив главу Кремля Володимира Путіна через соцмережу ВКонтакті в розпалюванні війни в Україні, і порівняв його з Гітлером, засудили до трьох років колонії загального режиму за "розпалювання ненависті".
Як повідомляє портал Медіазона, мова йде про чотири опублікованих на сторінці активіста матеріала з заголовками Вчора Гітлер і Данциг, сьогодні Путін і Донецьк!; Крим і Україна будуть вільні від окупантів!; Де Росія, там сльози і смерть; Захистимо Україну і весь тюркський світ.
Згідно з висновками російських експертів, опубліковані Кашаповым тексти і фото нібито "націлені на розпалювання ненависті між групами, виділеними за ознакою національності, проживання на території і ставлення до влади".
У свою чергу сам засуджений заявив, що своїми постами намагався привернути увагу громадськості до агресії РФ проти України.
"У результаті війни в Україні гинуть тисячі людей, з обох сторін, руйнуються міста і села. Я небайдужий до цих подій. Я важко переживаю ці події. Тільки з Татарстану загинуло 10 осіб (за офіційними даними). Я звинувачую в початку війни в Україні президента Росії Путіна", - заявив активіст.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що юриста, який нібито хотів вбити Путіна з допомогою іграшкового вертольота, посадили на дев'ять років.

Related

Суспільство 8963355412147136915

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item