ІДІЛ оголосила Україну ворогом - ЗМІ

Бойовики вважають Україну причетною до атак в Сирії

Терористи додали Україну до списку "коаліція проти ІДІЛ".


Терористичне угруповання "Ісламська держава" оприлюднило відео, в якому серед 60 країн-ворогів називають Україну, пише Gazeta Wyborcza.
Бойовики додали до складу міжнародної антитерористичної коаліції країни, які не мають жодного стосунку до конфлікту в Сирії - Україну, Польщу, Литву, Молдову та інші держави.
Видання зазначає, що у відео, яке вже видалили і з YouTube, і з Vimeo, з'являється таблиця із 60 країнами нібито міжнародної антитерористичної коаліції, яка воює в Сирії проти ІДІЛ. І прапор України також серед них.
"Ось ваша коаліція дияволів - з Іраном, Туреччиною і Росією, які приєдналися до боротьби. Бо невірні завжди об'єднуються, щоб приборкати правду", - сказав один з терористів на відео.
Нагадаємо про те, що 20 листопада Кувейт заявив про затримання угруповання із шести осіб, яке постачало зброю для ІДІЛ з України. Зазначимо, що в Міноборони України не підтвердили інформації про те, що Україна нібито причетна до постачання зброї ІДІЛ.
Уперше "Ісламська держава" заговорила про Україну всередині листопада. Бойовики назвали Україну полем битви між Заходом і Росією.

Related

Суспільство 5328246670881297052

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item