СБУ під час спецоперації в Авдіївці затримала чотирьох бойовиків та виявила схованку диверсантів

За оперативною інформацією, схованка призначалася для диверсійної групи так званої "ДНР".

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з підрозділами Національної гвардії, поліції та Збройних сил України провели в Авдіївці (Донецька обл.) спецоперацію з метою попередження диверсійних актів на об'єктах міста, під час якої затримали чотирьох бойовиків та виявили схованку диверсійної групи терористів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Співробітники спецслужби провели профілактичні бесіди з більш ніж сотнею місцевих жителів, перевіряючи інформацію про їхню ймовірну причетність до терористичної організації "ДНР/ЛНР". За результатами операції правоохоронцями встановлено безпосередню причетність чотирьох з опитаних до діяльності незаконних збройних формувань бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ході операції в місті також виявлено сховище з вибуховими речовинами, продуктами харчування російського виробництва, сигарети з символікою так званої "Новоросії" і форму українських військових.

"За оперативною інформацією, схованка призначалася для диверсійної групи так званої "ДНР". Бойовики під виглядом військовослужбовців Збройних сил України планували цього тижня здійснити низку терористичних актів на об'єктах інфраструктури Авдіївки", - йдеться в повідомленні.

На даний час тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, повідомили у прес-центрі СБУ.


Раніше радник голови СБУ Юрій Тандіт повідомив, що в Авдіївці в ході спецоперації затримано близько 100 осіб.

Нагадаємо, 10 грудня СБУ провела спецоперацію в Красногорівці за принципом "в кожен дім". За її результатами затримали 85 осіб, підозрюваних у зв'язках з бойовиками "ДНР".


Related

Події в Україні 7844651003061899662

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item