НАБУ опублікувало запис, на якому прокурор АТО намагається домовитися про уникнення відповідальності

Кулик просить у співрозмовника "резонансну справу в яскравих кольорах"
Національне антикорупційне бюро України оприлюднило запис розмови прокурора АТО Костянтина Кулика з якоюсь людиною, пов'язаною з правоохоронними органами, під час якої він намагався домовитися про заходи для уникнення кримінальної відповідальності.
Так, під час бесіди чиновник просить свого співрозмовника підготувати якусь резонансну справу, яка б продемонструвало ефективність його роботи.



Раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва скасував ухвалу Солом'янського райсуду Києва та відновив на посаді військового прокурора Костянтина Кулика.
Нагадаємо, за даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), колишній військовий прокурор Костянтин Кулик купляв дорогу нерухомість, вартість якої перевищує доходи головного військового прокурора за останні п'ять років.
29 червня співробітники Національного антикорупційного бюро України провели обшуки у Кулика. Водночас він відмовився отримати повідомлення про підозру у присутності понятих, а 1 липня не з'явився на допит в ГПУ.
4 липня Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення про відсторонення Кулика від посади військового прокурора до 4 вересня 2016 року і обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.
5 липня Кулик висловив намір оскаржити рішення суду про відсторонення його від посади військового прокурора.

Related

Гаряча новина 7517325015041868970

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item