Аваков розкритикував "закон Савченко"



Арсен Аваков розкритикував "закон Савченко".
Про це повідомив міністр внутрішніх справ у Facebook.
"Я за гуманізм звичайно і все таке. Але з цим треба кінчати, панове парламентарі. Я стосовно практики застосування "Закону Савченко", - написав він.
Він також зазначив, що на даний момент від подальшого відбування покарання - за цим прийнятого Радою закону - звільнені 8 200 засуджених та ув'язнених і 34 000 (!!!) підлягають звільненню з місць позбавлення волі за рік.
"Переді мною толстенне досьє з переліку злочинів останнього місяця. З описом злочинів і затриманих за "законом Савченко". Фотографії, жахливі знімки смерті.Пишу і стираю цілі абзаци прикладів жорстоких вбивств, грабежів і згвалтувань. Розумію, що і це вам читати не приємно. Але цю помилку треба виправляти! Надто дорогою ціною платимо ", - зазначив міністр.
Нагадаємо, 26 листопада 2015 року Верховна Рада ухвалила закон авторства Надії Савченко про внесення зміни до Кримінального кодексу щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув'язнення у строк покарання, який набрав чинності 24 грудня 2015 року. Закон передбачає зарахування одного дня попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі.

Related

Політика 8448686529027419051

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item