У Києві на водному мотоциклі розбився замглави Адміністрації президента - ЗМІ

Обставини події розслідуються
У Києві сьогодні, 18 вересня 2016 року, один із заступників глави Адміністрації президента України Андрій Таранов розбився на водному мотоциклі, повідомило джерело в Адміністрації президента, передає РБК-Україна.
Інциндент стався на воді біля Гаванського мосту, де зіткнувся з баржею водний мотоцикл під керуванням чиновника. Він помер на місці події. Обставини події розслідуються.
У Національній поліції України підтвердили факт загибелі Таранова. Про це повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало, передає 112 Україна.
"Маємо смертельний випадок на воді, внаслідок чого загинув заступник голови АП Андрій Таранов. За попередньою інформацією транспортний засіб, яким він управляв, а саме скутер, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. Однак якісь подробиці можна буде повідомити згодом, після проведення всіх експертиз, зокрема після експертизи технічного огляду транспортного засобу, яким він керував. Наразі відомості про цю подію внесені до ЄРДР за ст. 291 КК України (порушення чинних правил на транспорті). На місці працює слідчо-оперативна група", - повідомив він.
Раніше повідомлялось, що у Рівненській області в ДТП загинули чиновники РДА.

Related

Гаряча новина 5932938699684240046

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item