У Києві перехожі затримали озброєного чоловіка, який намагався пограбувати пункт обміну валют

Коли поліція прибула на місце події, небайдужі громадяни вже затримали зловмисника
Вранці 22 вересня у Києві перехожі затримали чоловіка, який намагався пограбувати пункт обміну валют на Чоколівському бульварі, погрожуючи зброєю.
Повідомлення про напад надійшло до поліції близько 10:00, зазначається на сайті поліції Києва 23 вересня.
Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що нападника вже затримали небайдужі громадяни, які почули крики жінки-касира.


"Я знаходився неподалік та почув у пункті обміну валют звуки боротьби. Коли наблизився до нього, побачив, як чоловік намагається затримати злодія. Я зрозумів, що це був напад: затриманий був у кепці, окулярах та зі зброєю в руках. Разом ми його затримали", - розповів чоловік на ім'я Микола, який допомагав у затриманні зловмисника.
Правоохоронці з'ясували, що 40-річний підозрюваний раніше також намагався здійснити напад на клієнта пункту обміну валют в іншому районі Києва. Однак тоді йому теж не вдалося втекти від правоохоронців.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
Фото: kyiv.npu.gov.ua


Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій). Правоохоронці вилучили предмет, схожий на пістолет, та скерували на експертизу. 

Фото: kyiv.npu.gov.ua
Фото: kyiv.npu.gov.ua


Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.
Нагадаємо, 21 вересня повідомлялося, що у Києві на Дарницькому бульварі 20 вересня 26-річний іноземець вдарив 48-річну місцеву мешканку молотком по голові та забрав її сумку. Зловмисника затримали перехожі, які почули крики жінки про допомогу. Постраждалу доставили до лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою.

Related

Гаряча новина 4981337114574243910

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item