Навмисна провокація. Спонсор української тенісистки обурився її інтерв'ю російським ЗМІ

Сапронов сумнівається у правдивості слів Світоліної, які наводять російські ЗМІ
Спонсор української тенісистки Еліни Світоліної Юрій Сапронов вважає, що російські ЗМІ спровокували спортсменку під час інтерв'ю, в якому наведено її слова про нерозуміння того, що відбувається в Донецьку, а також про те, що нібито 97 відсотків людей в Україні не розуміють, що відбувається на сході країни.
У коментарі КП в Україні Сапронов зазначив, що Світоліна, з якою він бачиться нечасто, не має можливості дивитися українське телебачення за кордоном, так само як і аналізувати інформацію з інтернету.
"Людина, що не володіє інформацією, не може мати тверду, справжню позицію. Вона любить Україну. Це однозначно. Вона з гордістю підфарбовує щоки українським прапором на матчах Кубка Федерації, співає Гімн і бігає по корту з українським Прапором. Вона українка. І їй страшно що на Сході йде війна. Ось це її позиція", - зазначив спонсор тенісистки.
За словами Сапронова, Жіноча професійна асоціація (WTA) не дозволила ставити політичні питання на прес-конференціях Кубка Кремля, де зараз виступає Світоліна, тому інтерв'ю російським журналістам спортсменка могла дати наодинці. Через це, додав він, її було нескладно спровокувати.
"Зараз у Еліни етап перепідписання менеджерського контракту, кілька маркетингових агентств зі світовим ім'ям борються за Світоліну. І я цілком допускаю, що це була навмисно підстроєна провокація. Так званий "примус до підписання", - вважає Сапронов.
Спонсор тенісистки переконаний, що цифра в 97 відсотків людей, які нібито не знають, що відбувається на сході України, взята зі стелі, що стало наслідком провокації. Крім того, він не впевнений, що це пряма мова Світоліної.
Сапронов не вірить, що тенісистка могла дати таке інтерв'ю, тому що жодного разу не висловлювалася на політичні теми. Він закликав українських уболівальників підтримати спортсменку, яка "влаштувала собі випробування через незнання та нерозуміння тієї сфери, в якій не розбирається".
Напередодні стало відомо, що Світоліна візьме участь у турнірі WTA Elite, Trophy, який є альтернативою Підсумковому турніру WTA в Сінгапурі.
Минулого тижня українська тенісистка увійшла до списку 15 найкращих гравців світу згідно з рейтингом Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Related

Суспільство 8997818628867771919

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item