Рівноправність чоловіків і жінок загрожує людству - вважають у Росії



Голова російського конституційного суду Валерій Зорькін заявив, що рівноправність чоловіків і жінок суперечить християнськими нормами. 
Про це він заявив у Москві на відкритті Всесвітнього російського народного собору.
"Наростає небезпека беззаконня, що викликає в пам'яті слова святого апостола Павла, який на зорі ери застерігав про те, що таємниця беззаконня вже в дії", - предаэ слова Зорькіна "Эхо Москвы".
Зорькін каже, що ми право, на яке ми звикли розраховувати останнім часом, втрачає регулятивний потенціал, а правові конструкції втрачають колишні міцність і надійність.
За словами Зорькіна, тенденції західноєвропейського правового розвитку суперечать християнським традиціям. Йдеться про законодавчі новації, які оголошують правовою нормою нетрадиційні моделі поведінки сексуальних і гендерних меншин, намагаються зрівнювати чоловіків і жінок, не беручи до уваги їх природні біологічні відмінності, санкціонують вторгнення державних органів та урядових організацій у благополучні сім'ї. Такі протиріччя закону традиційним сімейним засадам ставлять під загрозу виживання людського роду, - голова російського конституційногосуду.
На думку судді, такі зміни призводять до соціального хаосу, який "як правило, доводиться гасити контрреформами і репресіями".
Заяви Зорькіна викликали бурхливий відгук у соціальних мережах. Користувачі, зокрема, пропонують знову оголосити жінок власністю чоловіків.

Related

Суспільство 3392085957926326245

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item