У Львові вже катаються на санках та ліплять сніговиків



Снігопад, що почався вчора ввечері, тривав майже всю ніч, тож місто занесло снігом.
Через погодні умови у Львові дещо ускладнено рух транспорту. Як запевняють у мерії, загалом ситуація по місту контрольована, громадський транспорт курсує лише з незначними перебоями.
До прибирання снігу в місті залучено 120 одиниць техніки, яка розчищає в першу чергу магістральні автошляхи. Незважаючи на роботу комунальників, чимало хідників у спальних районах все ще залишаються засипаними снігом.
Для багатьох львів'ян заметіль стала на заваді зранку при добиранні на роботу. Довелось розчищати від заметів припарковані в дворах автівки. Сильний вітер зі снігом змушує перехожих закривати обличчя. Для інших, навпаки зміна погоди стала вісткою наближення різдвяних свят.
Найбільше ранній зимі зраділи діти, які вийшли на вулицю з санками, почали ліпити сніговиків та грати в сніжки. Та за словами батьків, ця атракція триватиме недовго, оскільки незабаром варто очікувати потепління.
За прогнозами синоптиків, 14 листопада у Львові очікується місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 2 – 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.
Львівська міська рада запустила сервіс, на якому можна в режимі реального часу відстежувати роботу комунальних машин, не виходячи з дому.




Related

Події в Україні 7999822064396969833

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item