МО УКРАЇНИ У 2017 РОЦІ ОТРИМАЄ ДОСТАТНІЙ БЮДЖЕТ ДЛЯ ПІДТРИМКИ БОЄГОТОВНОСТІ ЗС УКРАЇНИ



Бюджет Міноборони на 2017 рік  значно збільшився в порівнянні з 2016 роком .

Про це заявив Міністр оборони України Степан Полторак 26 грудня під час брифінгу в Харкові.

За словами міністра, Міністерство оборони України у 2017 році отримало достатній бюджет для підтримки рівня боєздатності Збройних сил. "Ті гроші, які ми отримали, вони достатні, щоб підтримати рівень і рухатися вперед. Я маю на увазі 64 млрд грн, плюс 4 млрд державних гарантій. Ми маємо стільки грошей, скільки країна сьогодні може дати армії ", - сказав Полторак.

У той же час він підкреслив, що для забезпечення реформування оборонної складової України паралельно необхідно реформувати економіку держави. "Звичайно, багато грошей ніколи не буває, проте, нам треба вкладати максимально можливу кількість фінансового ресурсу, щоб побудувати і провести реформування Міноборони України", - зазначив міністр.



Як відомо, Верховна Рада України в ніч на 21 грудня прийняла в цілому підготовлений урядом проект державного бюджету на 2017 рік з дефіцитом 3% і закладеним зростанням економіки також у 3%. Доходи держбюджету встановлені в сумі 721,4 млрд грн, витрати - в сумі 790,4млрд грн. Граничний рівень дефіциту - 77,5 млрд грн.

Related

Суспільство 2927028497465361245

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item