ЄС почав втомлюватися від санкцій щодо Росії - ЗМІ

Євросоюз почав втомлюватися від санкцій проти Москви

У Європі та США зміщуються настрої на користь перезавантаження відносин з Москвою, пише Bloomberg.

 
Євросоюз починає втомлюватися від режиму санкцій проти Росії, а на вчорашньому саміті ЄС у них виникли розбіжності з цього питання, пише Bloomberg.
 
Напередодні лідери ЄС домовилися щодо подовження санкцій проти Росії на півроку. Формальний процес подовження обмежень розпочнеться наступного тижня. Також повідомлялося, що Італія заблокувала подовження санкцій проти Москви на рік.
 
Зазначається, що хоч у ЄС і подовжили санкції проти Росії, але послали при цьому суперечливі сигнали з приводу розширення санкцій проти Москви у відповідь на бомбардування Росії в Сирії.
 
Видання підкреслило, що все це демонструє зміщення настроїв у Європі, а також у США на користь перезавантаження відносин з президентом РФ Володимиром Путіним, незважаючи на звинувачення Росії в ескалації гуманітарної кризи під час штурму сирійського міста Алеппо.
 
"Перш ніж говорити про санкції як про першочергову відповідь, спробуймо більш практично надати допомогу", - цитує видання прем'єр-міністра Люксембургу Ксав'є Бетель.
 
Зазначимо, що на саміті ЄС обговорювалося питання щодо посилення санкцій проти Росії. Такі ініцатіви запропонували Польща і Британія.
 
У свою чергу Німеччина заявила, що недостатній прогрес у реалізації мінських угод не дає можливості послабити санкції ЄС проти Росії.

Related

Події у світі 1933476020097468929

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item