Експерти не виключають, що на борту російського літака стався теракт

Експерти не виключають, що на борту російського літака стався теракт

Російська влада може приховувати причини падіння літака Ту-154. Подібне вже ставалось, коли відбувся теракт в літаку в Єгипті.
Про це повідомив перший керівник СБУ Євген Марчук.
"Чому росіяни нічого не повідомляють про останні слова екіпажу, загиблого Ту-154? Адже пропав з радарів це одне, а відсутність зв'язку з екіпажем літака - це зовсім інше. Тим більше, все відбувалося зовсім близько від аеропорту і всього через півтори-дві хвилин після злету. Якщо зв'язок з екіпажем пропав одночасно з пропаданням літака із радарів, то це може означати, що весь екіпаж (8 чоловік) загинув одночасно і моментально. А це може означати, що відбувся вибух в чи близько до носової частини літака і весь екіпаж загинув раптово. Але розвал таких літаків із технічних причин як правило починається не з носової частини і екіпаж має секунди, щоб повідомити про подію", - повідомив Євген Марчук в соцмережі.
В свою чергу авіаексперт Вадим Лукашевич звертає увагу на велику площу розкидання шматків літака.
"Літак почав руйнуватись ще в повітрі. Це дуже схоже на теракт. Влада знову ж мовчить. Схожа ситуація була, коли зірвали Airbus над Сінаєм. Але тоді ми знали, що просто в Єгипті погана система безпеки. А тут - в літаку міністерства оборони. І хтось проніс вибухівку? Це вже занадто і реальну причину вибуху будуть приховувати. Коли кажуть, що то птахи влетіли, то все ж у пілотів було б кілька хвилин на виправлення ситуації. Яскравий приклад - чудо на Гудзоні, коли пілоти посадили літак на річку," - говорить Вадим Лукашевич.
93 особи загинуло в авіакатастрофі біля міста Анапа. Серед загиблих буди артисти, військові, журналісти і лікарі.

Related

Події у світі 713501677515650234

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item