Медсестру, яка зникла дорогою додому, зґвалтували та вбили


У Запоріжжі знайшли тіло 23-річної Аліни Дякової. Жінку, яка 2 дні тому зникла дорогою додому, зґвалтували та вбили. 
Убивцю затримали.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.
"До поліції звернувся 51-річний мешканець села Лежино. Повідомив, що його дочка перебувала у бабусі в селі Новостепнянськ. О 20 годині вона, не дочекавшись маршрутного таксі з Новостепнянська, сіла у автомобіль. Приблизно о 21.30 дівчина зателефонувала батькові та повідомила, що знаходиться поблизу цвинтаря в селі Лежино. Коли батько туди приїхав - доньки не було", - повідомили правоохоронці.
Оперативники відпрацювали територію і знайшли очевидця, який повідомив, що дівчину підібрав автомобіль "ВАЗ 2109" світлого кольору. Встановили коло осіб, які мають схожі автівки. Вийшли на раніше неодноразово засудженого 35-річного мешканця Оріхівського району. Під час обшуку у його гаражі було виявлено автомобіль зі слідами крові у салоні та багажнику. А на цвинтарі було знайдено речі, які належали загиблій та підозрюваному.
Вранці 15 грудня зловмисник потрапив у засідку, яку влаштували працівники кримінальної поліції. Чоловік вказав, де заховав тіло жінки.
Розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує 15 років за ґратами або довічне позбавлення волі.


Аліна Дякова працювала медсестрою у Запорізькій обласній лікарні. Зникла ввечері, 13 грудня.

Related

Гаряча новина 3446073796162629272

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item