В Ужгороді п’яний член атестаційної комісії на BMW врізався в трактор - очевидці

За словами власниці BMW, зіткнення з трактором допустила саме вона, а не п’яний чоловік, як запевняють очевидці
Увечері в п’ятницю, 2 грудня, в Ужгороді автомобіль BMW зіткнувся з трактором, що виконував ремонтні роботи на вулиці Собранецькій.
Як повідомили у патрульній поліції Ужгорода та Мукачева, після того як правоохоронці зафіксували факт ДТП на місце аварії приїхала жінка – власниця іномарки. Жінка заявила, що саме вона була за кермом автівки під час зіткнення. Однак, за словами очевидців, за кермом був чоловік.
"Під час розмови з поліцейськими жінка плуталась у поясненнях та не змогла надати чіткої відповіді факту самої ДТП або пояснити місце знаходження свого чоловіка. Ознак алкогольного сп’яніння громадянка не мала. Після закінчення складання адмінматеріалів поліцейськими, власниця забрала авто. Жодних ушкоджень ані трактор, ані працівники на вулиці не отримали", - додали у поліції.




За даними місцевого журналіста Віталія Глаголи, який став очевидцем аварії, за кермом BMW знаходився у стані алкогольного сп’яніння Микола Бережанський, який брав участь у роботі атестаційної комісії ГУ Національної поліції  в Закарпатській області.
"Щойно на моїх очах чорна BMW 7 влетіла в екскаватор на Собранецькій і мало не вбила робітника. Водій п'яний, поки їхали патрульні - водій встиг зняти номерні знаки, а потім пробував вибити в мене камеру з рук і пішов собі геть в сторону вулиці Митної, просто залишивши машину на дорозі і не чекаючи патрульних… Я на власні очі бачив, як саме Микола Бережанський влетів у техніку, бо я їхав за ним", - заявив він на своїй сторінці в Facebook.


Раніше НВ повідомляло, що в Ужгороді п'яний водій Skoda Superb, намагаючись втекти від патрульної поліції, протаранив паркан дитячого садка. Винуватцем ДТП виявився співробітник Державтоінспекції Федір Голубка 1975 року народження, у крові якого було виявлено 2,5 проміле алкоголю.


Related

Події в Україні 543375003402663490

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item