В Ізраїлі загинув 20-річний солдат, виходець з України. Після прохання мами і прем'єра на його похорон прийшло понад тисячу осіб


19 січня на похорон В'ячеслава Гаргая в Ізраїлі з'їхалося більше тисячі людей з усього Ізраїлю після призову мами
В Ізраїлі на похорон 20-річного солдата ЦАХАЛ В'ячеслава Гаргая з усієї країни з'їхалися більше тисячі людей у відповідь на заклик мами загиблого Тетяни, яка хвилювалася, що попрощатися з її сином прийде мало людей.
Про це повідомляє ізраїльське видання Вести.
В'ячеслав з мамою були новими репатріантами в Ізраїлі.
Юнак був солдатом ЦАХАЛ і загинув в результаті нещасного випадку під час рутинного обслуговування бронетранспортера на Голанських висотах три дні тому.
Його мама дуже хвилювалася, що на похороні буде мало людей і виступила з закликом у ЗМІ. Також прохання Тетяни Гаргай підтримав прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Зі своєї сторінки Facebook він звернувся з проханням підтримати маму загиблого бійця.
Поховали бійця 19 січня на військовій ділянці кладовища в місті Рішон ле-Ціон в центральній частині Ізраїлю. Туди й з'їжджалися їзраїльтяни, що підтримати маму солдата.
Нагадаємо, 2 січня на вулиці Інститутській у центрі Києва пройшло прощання з бійцем 12 ОМПБ Леонідом Проводенко з позивним Козак, загиблим 28 грудня.

Related

Суспільство 3939667822786797775

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item