У Порошенка підтвердили замовлення послуг лобістів США

У Порошенка підтвердили замовлення послуг американських лобістів В адміністрації президента стверджують, що їхні послуги оплачую...

У Порошенка підтвердили замовлення послуг американських лобістів

В адміністрації президента стверджують, що їхні послуги оплачуються за підтримки донорів, а не з держбюджету.

Для лобіювання своїх інтересів Україна найняла компанію BGR Group, проте її послугиоплачуються за підтримки донорів, а не з держбюджету, заявив заступник головиадміністрації президента Дмитро Шимків написав в Facebook.
Раніше повідомлялося, що адміністрація президента для лобіювання України найняла BGR Group, засновану колишнім головою комітету Республіканської партії США і губернатором штату Міссісіпі Хейлі Барбур. Пізніше у Порошенка спростували цю інформацію.
"З метою просування інтересів України в США, залучення американських інвестицій та інформування урядових і громадських інститутів США, щодо досягнень і результатів реформ в Україні, Національна рада реформ за сприяння Українського Фонду підтримки Реформ в Україні привернула як консультантів американську компанію BGR Group, - повідомив Шимків.

Він нпголосив, що ця ініціатива проходить за підтримки донорів, без використаннядержавних грошей.

За його словами, донорські кошти залучаються від ЄБРР, WesternNIS Enterprise Fund(США), ОБСЄ, урядових програм Канади і Німеччини, Фонду "Відродження", посольствСША і Великобританії.

Related

Політика 9050552136073911671

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item