Начальника поліції зловили п'яним за кермом



4 лютого на вул. Великій Морській у Миколаєві поліцейські зупинили автомобіль Kia Sportage. 
За кермом був начальник Центрального райвідділу поліції Миколаєва підполковник Микола Калачов. Під час бесіди патрульні почули виразний запах спиртного і запропонували водієві пройти перевірку на алкотестері Драгер. Микола Калачов відмовився, однак погодився проїхати в наркологічну лабораторію.





Про це повідомляють novosti-n.org.
При проведенні огляду черговий лікар-нарколог зафіксував очевидні зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння: запах алкоголю з рота, нестійкість в позі Ромберга, сплутаність мови та інші.
Микола Калачов заявив, що спиртного він сьогодні не вживав і їхав за кермом власного автомобіля у своїх справах, оскільки сьогодні у нього вихідний.
За даними видання, сьогодні в Центральному райвідділі відзначав свій день народження один із співробітників. Саме там нібито Калачов і вживав спиртне. Швидше за все, хтось із співробітників райвідділу "здав" свого начальника поліції.
Результати аналізів будуть готові через три дні.
Затримали поліцейського, який продавав наркотики. Операцію по затриманні поліцейського провели співробітники УСБУ та прокуратури в Запорізькій області.

Related

Гаряча новина 8586379399366150281

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item