Британія, Франція та Туреччина незадоволені діями НАТО



НАТО занадто повільно працює над запобіганням російських хакерських атак. 
Так вважає глава Міноборони Великобританії Майкл Феллон, передає Sky News.
"НАТО не реагує на загрози кіберзлочинів досить оперативно. НАТО недостатньо добре підготовлений", - сказав він на Мюнхенській конференції з питань безпеки.
Глава міноборони Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що Росія повинна дотримуватися договору про РСМД (Договір про ліквідацію ракет середньої і малої дальності - ред.).
В іншому випадку НАТО повинен реагувати якомога швидше.
"Цей договір повинен дотримуватися. Якщо він не буде дотримуватися, ми повинні реагувати якомога швидше", - сказав міністр.
Міністр національної оборони Туреччини Фікрі Ишик заявив, що НАТО поки не виконує в достатній мірі свої зобов'язання на південно-східному напрямку, де знаходиться країна.
"НАТО на південно-східному фланзі, де знаходиться, зокрема, Туреччина, поки не виконує свої зобов'язання. Ми сподіваємося, що це зміниться найближчим часом", - сказав він.
Раніше Німеччина заявила про розслідування комп'ютерних атак на німецьких депутатів і політичні партії. Урядове агентство, яке відповідає за кібербезпеку, вважає, що напади були здійснені з Росії. Вони можуть бути пов'язані з хакерськими атаками на штаб кандидата на посаду президента США Хілларі Клінтон. У Німеччині побоюються що російські хакери спробують вплинути на результати виборів, які пройдуть в країні цього року.

Related

Події у світі 421326675383645133

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item