Російський маніяк убив майже 100 жінок


27 березня Слідчий комітет Росії висунув "ангарському маніяку", 53-річному Михайлу Попкову звинувачення в 60 нових убивствах.
2015 року Попкова засудили до довічного ув'язнення за вбивства 22 жінок з 1994 по 2000 рік. Проте в січні цього року він зізнався в десятках інших убивства, які здійснював по 2010 рік. Загалом жертвами маніяка стали 84 жінки, з'ясувало слідство. Про це пише Daily Mail.
Попков – колишній міліціонер. Діяв у Іркутській області. На своїх жертв чатував пізно ввечері, біля ресторанів і кафе. Пропонував підвезти. Захмелілі жінки погоджувалися. Тоді Попков відвозив їх у ліс, ґвалтував і вбивав. Використовував те, що було в машині, – ніж, сокиру, биту. Вік загиблих – від 16 до 40 років. Соціальний статус жертв був різним.
Попков називав себе Чистильником. Стверджував, що розправлявся тільки з "розпусними жінками", які "вешталися вночі без чоловічого супроводу та поводилися легковажно". Вбивав їх, щоб провчити і застерегти інших.
Згідно з висновками експертів, Попков цілком усвідомлював свої дії. У нього діагностували гоміцидоманію – потяг до вбивств із садистськими елементами. Свої злочинні нахили зміг приховувати від родини і суспільства майже 20 років.
На Полтавщині поліцейські спіймали сексуального маніяка. Протягом трьох років нападав на жінок і дівчат. Ґвалтував їх та забирав цінні речі.

Related

Події у світі 4843121286698787342

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item