В Одесі взяли під варту підозрюваного у "справі 2 травня"

Суд також погодився з доводами прокурора про неможливість визначення застави у зв'язку з тяжкістю злочину, що призвів до загибелі людей
Правоохоронці затримали підозрюваного у "справі 2 травня", який переховувався від органів слідства більше 3 років, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
Про це в суботу, 11 березня, повідомили в прокуратурі Одеської області.
Зазначається, що підозрюваний був затриманий у четвер, 9 березня.
"10 березня Приморський райсуд Одеси обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Суд також погодився з доводами прокурора про неможливість визначення застави у зв'язку з тяжкістю злочину, що призвів до загибелі людей", - повідомили в прокуратурі.

2 травня 2014 року в Одесі в ході масових заворушень за участі проукраїнських і проросійських активістів загинуло 48 людей, більше 200 були поранені. Більшість жертв загинули в Будинку профспілок. Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані і навмисне сплановані.
За фактом подій різні правоохоронні органи України розпочали близько десятка кримінальних проваджень, що стосуються різних фактів.

Related

Гаряча новина 8828303069360486001

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item