Спільник вбивці Вороненкова оголошений в розшук


У вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова був спільник Ярослав Левенець. 
Про це повідомила журналістка Олена Лунькова на своїй сторінці в Facebook.
"З 2012-го Левенець був в розшуку за економічні злочини, але сам себе називав політв'язнем режиму Януковича. Після виходу з СІЗО в 2014 році "Хантер" (позивний Левенця - ред.) йде воювати до Семенченка в "Донбас". Але в минулому році його знову викликають до суду. Запобіжний захід - домашній арешт з браслетом. Семенченко знову за нього заступився. Зараз на сайті Комітету визволення політв'язнів він числиться бійцем "Правого сектора", - написала Лунькова.
На сайті комітету звільнення політв'язнів вказується, що Левенець знаходиться під домашнім арештом за сфабрикованими під час Януковича справами. "Тренер бойового гопака, організатор протестних акцій на Дніпропетровщині. Сьогодні - боєць ДУК "Правий сектор", - йдеться в довідці.
МВС України оголосило Левенця в розшук, про що свідчить анкета на сайті відомства. Прокуратура Києва, яка розслідує вбивство Вороненкова, не коментує дані про розшук Левенця. Посилається на таємницю слідства.
Екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненко був застрелений, 23 березня, в центрі Києва на вулиці Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам отримав поранення. Того, хто стріляв госпіталізували. Медики намагалися врятувати йому життя, однак він помер в лікарні.
Кіллер - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

Related

Гаряча новина 7471938110177554911

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item