День волі у Білорусі: автоматники на вулицях та десятки автозаків (оновлюється)


25 березня в Білорусі проходять акції, присвячені Дню Волі. На трасах в напрямку Мінська чергують ДАІ і автоматники, у центр міста стягнуто автозаки.
Цьогоріч День Волі співпав з акціями протесту, які тривають понад місяць. Обурення білорусів викликав так званий "податок на дармоїдів", повідомляють кореспонденти TUT.BY.
Мінська влада не дозволила вуличні акції в столиці зі збором людей біля Академії наук і в Київському парку. У Бресті та Гродно акції до Дня Волі дозволені владою, а у Вітебську і Гомелі заходи несанкціоновані.
Автомобілісти повідомляють, що на трасах у напрямку Мінська чергують співробітники ДАІ і автоматники, які зупиняють усі машини та перевіряють документи. Офіційних коментарів щодо посиленого відпрацювання трас та вулиць немає.
У Мінську також чергують співробітники ДАІ: не лише у центрі, але і на розв'язках з кільцевої дороги, у район Академії наук підтягнуто автозаки.
Повідомляється, що на виїзді з Бобруйська зупиняють усі маршрутки, перевіряють водіїв і пасажирів, переписують дані водіїв.
Вночі та вранці, напередодні Дня Волі 25 березня, в Білорусі тривали затримання громадських активістів, політиків і просто громадян, які збиралися до Мінська на акцію.

Related

Події у світі 8255239570434823358

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item