У центрі Києва розстріляли автомобіль: водій помер на місці, двох дітей, які були в салоні, госпіталізовано

Убитий був бізнесменом
У центрі Києва на вул. Антоновича розстріляли автомобіль: водій помер на місці, у салоні було двоє дітей - один з них поранений.
Про це повідомляє Київ оперативний на своїй сторінці в Facebook.
"Розстріляли автомобіль Mercedes-Benz CLS. Чоловік, який був за кермом, помер на місці, поранена дитина, терміново госпіталізована!", — йдеться в повідомленні.
Згідно з повідомлення прес-служби ГУ Нацполіції, киянин разом з двома дітьми повертався додому на автомобілі: біля будинку невідомий розстріляв його Mersedes, внаслідок чого чоловік загинув, а дітей доставили в лікарню.
"Подія сталася в Голосіївському районі Києва. На місці працюють слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь. Проводиться огляд, в ході якого попередньо з'ясувалося, що зловмисник зробив шість пострілів, імовірно з пістолета Макарова. На момент приїзду правоохоронців встановлено, що дітей, які перебували в салоні авто, доставили в Охматдит, інформація про їх стан уточнюється", - йдеться в повідомленні.
За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст 115 Кримінального кодексу України. Особу вбитого встановлено, це - місцевий житель, який займався бізнесом. Поліція встановлює свідків та очевидців події, проводиться ретельний огляд прилеглої території. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення всіх подробиць події та осіб, причетних до вбивства, зазначають у столичній поліції.
Фото: Оксана Блищик / Facebook
Фото: Оксана Блищик / Facebook


Раніше повідомлялося, що в Дніпрі невідомі розстріляли автомобіль охороної фірми, в результаті чого один чоловік загинув, ще двоє охоронців з вогнепальними пораненнями були доставлені в лікарню.

Related

Гаряча новина 682197913452709431

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item