Силовий розгін блокади: "ДІЯ" Яроша висунула вимоги


Уряд і парламент повинні врегулювати питання торгівлі з окупованими територіями Донбасу.
Про це йдеться у заяві громадського об'єднання "Державницька ініціатива Яроша".
"Верховною Радою та Кабінетом міністрів України мають бути терміново прийняті всі необхідні регуляторні акти, які мають внести ясність до цього питання. Зокрема, внесені правки в закон України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", а його дія розширена на територію тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Виписані всі необхідні переліки, положення та порядки для максимального спрощення гуманітарних процесів у регіоні та унеможливлення процесів кримінальних.
Потрібно також забезпечити максимальну прозорість та публічність цих процесів, щоб унеможливити або звести до мінінмуму непорозуміння між владою та громадянським суспільством.
В світлі останній подій вимагаємо врегулювання конфліктних питань торгівлі з державою-окупантом та тимчасово окупованими територіями на всіх рівнях законодавства.
Недопущення силових заходів та кримінального переслідування активістів блокади Донбасу. Зміни керівництва МВС та профільних відділів СБУ на таке, яке здатне налагодити ефективну боротьбу із контрабандою товарів та реально вплинути на рівень злочинності у прифронтовій зоні.
Ми закликаємо патріотичні опозиційні сили до об'єднання з метою убезпечення держави від реваншу так званих "опоблоків" - залишків старої віджилої системи, які все ще знаходять підтримку на виборах і час від часу підіймають голови", - ідеться в повідомленні.

Related

Політика 7584237402926909048

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item