У центрі Москви почались затримання

У центрі Москви почалися затримання учасників протестної акції

На Манежній площі вже затримано трьох осіб.

У центрі Москви почалися затримання учасників протестної акції, яка була не узгоджена із владою. Як повідомляє російське видання Медуза, на Манежній площі вже затримано трьох осіб.
За даними ЗМІ, один із затриманих назвався учнем 11 класу, він вийшов "висловити політичний протест". Навколо нього зібрався натовп журналістів. Через деякий час зі школярем влаштувала перепалку інший молодик, якого теж затримали поліцейські. До цього була затримана людина, яка виступила із промовою про необхідність врегулювати всі конфлікти у світі.
Поліція з ранку неділі, 2 квітня, встановила огорожі на Манежній площі і біля Історичного музею. Також у центр Москви стягнули співробітників ОМОНу і Росгвардії. Заходи вжиті через акцію протесту, не узгоджену із владою міста.


Раніше московська прокуратура попередила про негативні наслідки участі в неузгоджених масових акціях у центрі міста 2 квітня. "У мережі Інтернет, зокрема через блоги і соцмережі, активно поширюються повідомлення, що закликають до участі 2 квітня в неузгоджених з органами влади публічних заходах на території Центрального округу Москви. Прокуратура попереджає, що повідомлення про заплановані на зазначену дату масові заходи в органи виконавчої влади Москви не подавалися", - зазначалося в повідомленні відомства.

Силовики затримали підлітка, повідомляє блогер Ілья Варламов. У нього знайшли підручник з алгебри, конституцію та пачку іграшкових грошей.


Російська Генпрокуратура зажадала заблокувати сторінки із закликами до мітингу в Москві 2 апреля.Следственний комітет Росії порушив кримінальну справу у зв'язку із закликами до масових заворушень в Москві.

Related

Події у світі 1976668058796830763

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item