Росія закрила канали зв'язку з США щодо Сирії

Міністерство оборони Росії

Міноборони Росії закрило канали зв'язку з Пентагоном щодо Сирії.

Міністерство оборони Росії з 00:00 суботи, 8 квітня, припинило роботу каналів "гарячої лінії" зв'язку, які діяли в рамках двостороннього меморандуму про запобігання авіаінцидентів в Сирії, повідомляє Интерфакс.
"У російське військове відомство був викликаний військовий аташе при посольстві США в Москві, якому була офіційно вручена нота про припинення російською стороною з нуля години 8 квітня виконання своїх зобов'язань за меморандумом про взаєморозуміння", - повідомив офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков.
Росія пішла на цей крок після того, як США завдали ракетного удару по авіабазі сирійських урядових військ в провінції Хомс.
Нагадаємо, в ніч на 7 квітня США завдали ракетного удару по сирійському військовому аеродрому аш-Шайрат в районі Хомса, з якого, на думку Штатів, могли організовуватися атаки з використанням хімічної зброї.
Росія заявила, що це акт агресії США проти Сирії. Президент РФ Володимир Путін наголосив, що ракетна атака США завдає шкоди як російсько-американським відносинам, так і спільній боротьбі з тероризмом.

Related

Події у світі 4575957778316378668

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item