ЗМІ повідомили про новий скандал у відомстві Корчак


Заступник голови Національного агентства із запобігання корупції Руслан Радецький намагався зірвати один з етапів конкурсу на посаду директора Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя, влаштувавши бійку.
Про це пише "Обозреватель" посилаючись на одного з членів конкурсної комісії.
"У НАПКА проходить конкурс на вакантну посаду директора департаменту, який відповідає за перевірку е-декларацій і здійснення спеціальних перевірок. В середу кандидатів запросили для того, щоб вирішити ситуаційні завдання. Це один з етапів конкурсу. У ньому бере участь заступник директора відповідного департаменту. На самому початку конкурсного етапу Радецький увірвався в приміщення і почав виривати заклеєний конверт із завданнями, влаштував бійку, намагався зірвати конкурс. Фактично він лобіює кандидата, який є заступником директора департаменту", - зауважив співрозмовник.
За його словами, Радецький намагався дізнатися суть завдань, щоб в подальшому підготувати відповіді.
"Адже завдання змінили вночі. З боку Радецького це тиск не тільки на конкурсну комісію, але і на кандидатів. Він стояв за спиною одного з учасників, не пояснюючи мотивів своєї поведінки", - підсумував член конкурсної комісії.
Нацагентство з питань запобігання корупції на 30 днів продовжило термін проведення повної перевірки декларацій високопосадовців.

Related

Політика 2116356760745033067

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item