Чиновника, який вкрав гроші, виділені на ремонт школи, засудили до п'яти років

Чиновник разом зі спільниками завищив вартість ремонтних робіт
У Чернігівській області Варвинський районний суд виніс обвинувальний вирок голові відділу райдержадміністрації, який присвоїв 400 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на реконструкцію школи.
Як повідомили у Службі безпеки України, ремонт в місцевому навчальному закладі проводився київською комерційною організацією, яка виграла тендер і отримала більше двох мільйонів гривень з державного бюджету.
"Керівник відділу РДА та начальник державного будівельного підприємства домовилися з підрядником про завищення обсягів та вартості робіт. В результаті кошторис ремонту штучно виріс майже начотириста тисяч гривень", - розповіли у спецслужбі.
Суд визнав чиновника адміністрації винним за ч. 4 ст. 191 і ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.
"Зловмиснику призначено покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. Інші двоє фігурантів кримінального виробництва притягнуті до відповідальності за статтею 366 і 358 КК. Одного із них засуджено до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном, іншому призначено штраф", - додали у СБУ.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступнику начальника ГУ ДФС в Київській області повідомили про підозру у завданні збитків на 12 млн.

Related

Гаряча новина 8972788666586898837

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item