Полковника контррозвідки СБУ в Маріуполі підірвала жінка-диверсант – ЗМІ

За даними ЗМІ, всі обставини вбивства випадково зафіксовані на відео однієї з камер спостереження
Заступник начальника відділу контррозвідки управління СБУ в Донецькій області полковник Олександр Хараберюш загинув 31 березня від вибуху в його машині радіокерованої міни, яку встановила жінка-диверсант.
Зокрема, про це повідомив в Facebook журналіст Юрій Бутусов. За даними джерел Цензор.Нет, розслідування встановило, що машина була підірвана міною, яку вночі встановила жінка-диверсант:
"Вона діяла не одна - хтось також спостерігав і контролював обстановку, давав їй команди що робити. Вона була простим виконавцем. Виявивши машину Хараберюша, вона встановила міну під водійське сидіння - для цього не потрібно спеціальної підготовки, всього один рух.... Всі обставини замаху випадково зафіксовані на відео однієї з камер спостереження", - пише Бутусов.
На думку журналіста, вбивство Хараберюша, "очевидно, виглядає помстою за зухвалі диверсії в Донецьку і Луганську".
У п'ятницю, 31 березня, у Маріуполі стався вибух автомобіля, в салоні якого перебував полковник Служби безпеки України Хараберюш.
Співробітник відомства помер по дорозі до лікарні, в кареті швидкої допомоги. Прокуратура кваліфікувала вибух автомобіля як теракт.

Related

Події в Україні 4631066302957808841

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item