Ветерани АТО вимагають припинення депутатських повноважень Сергія Рибалки


У приміщенні комітетів Верховної Ради України проходить акція протесту атовців, що вимагають зняття депутатських повноважень з народного депутата фракції Радикальної партії Сергія Рибалки.

Подробиці з місця подій повідомляє в прямому ефірі телеканал NewsOne. Учасники мітингу обурені тим, що влада ігнорує недавнє розслідування журналістів, які довели ведення сім'єю народного обранця бізнесу на території Російської Федерації.
"Ми бачили документи, які підтверджують роботу в Липецьку фабрик снеків, які випускають продукцію депутата Рибалки... Працюють фабрики, сплачують податки на території агресора. Сьогодні ми звертаємося до спікера парламенту з тим, щоб зняти повноваження з депутата Рибалки", - заявив від імені протестувальників ветеранів АТО Георгій Куц, порівнявши таке знущання над законом з боку народного депутата з діяльністю російських диверсантів.
За його словами, учасники акції неодноразово вимагали від влади звернути увагу на діяльність депутата-радикала. "Ми зверталися неодноразово і в прокуратуру, і в СБУ, щоб провели розслідування. Ми зверталися до глави фракції Олега Ляшка, який пообіцяв, що буде вжито заходів, що буде проведено розслідування... Ми чекаємо. Місяць чекаємо...", - зазначив Георгій Куц. Нагадаємо, що причиною обурення ветеранів АТО стало журналістське розслідування інформаційного агентства УНН, журналісти якого зацікавилися наявністю у однієї з компаній холдингу "S.Group", фактичним власником якого є Сергій Рибалка, рахунків у російських рублях. В результаті проведеного розслідування з'ясували, що холдинг, контрольований народним депутатом, володіє фабрикою з виробництва снеків і сухариків у російському Липецьку.
Ветерани АТО, сьогодні учасники протесту в приміщеннях комітетів ВРУ, говорять про свою рішучість довести справу до логічного завершення. "Йде війна. А ми тут даємо можливість розвивати бізнес і платити в офшори гроші. Я вважаю, що це неправильно... За справедливістю, за відповіддю звертаємося до Парубія. І будемо стояти, чекати, поки не складе мандат депутатський Рибалка", - сказав ветеран Георгій Куц. Журналісти повідомляють, що ввечері близько десятка учасників акції залишилися ночувати в приміщенні, чекаючи реакції спікера парламенту.

Related

Політика 6527816554598394784

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item