Вбивство студентки: однокурсники розповіли про останній вечір дівчини


Студенти, які мешкають у тому ж гуртожитку, де жила загибла 17-річна студентка юридичної академії Тетяна Маснюк розповіли про її останній вечір. 
Тіло дівчини, яку шукали майже тиждень в Одесі, знайшли в лісосмузі за містом.

О 22:00 вона ще заходила до соціальних мереж і робила домашнє завдання. Близько 2:00 ночі несподівано викликала під гуртожиток таксі.
"Їхала до свого хлопця. Але не потрапила до нього. Коли вона не приїхала, я прийшла на навчання і спитала, чи вона є. Сказали – немає. До вечора також не з'явилася і на ранок її також не було", - розповіла Тіна Гурбецька, котра мешкала в одній кімнаті з Тетяною.
У прокуратурі Одещини розповіли, що вбивцю затримали, коли той намагався зняти гроші з карти вбитої дівчини. Ним виявився таксист. Злочин вчинив з корисливих мотивів. Він намагався приховати сліди злочину та підпалив тіло своєї жертви.
"Мама досі не вірить у те, що трапилося. Мама до останнього сподівається, як і тато. Тато є військовослужбовцем, знаходиться в зоні АТО, але він вже в Одесі. Мені щиро їх шкода", - сказав декан факультету Микола Стоянов.
Підозрюваному загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення. Прокуратура наполягатиме, щоб на час слідства він залишався під вартою.
В Одесі 21 травня знайшли вбитою 17-річну студентку національного університету "Одеська юридична академія".

Related

Суспільство 2922402522391098981

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item