Португалія перемогла на Євробаченні. Що ми знаємо про Сальвадора Собрала

Сальвадор Собрал
На міжнародному конкурсі Євробачення 2017 переміг португалець Сальвадор Собрал з піснею Amar pelos dois, що перекладається як Любити за двох.
27-річний співак народився в Лісабоні, але дитинство і юнацькі роки провів у США і Барселоні. Після закінчення школи вступив на психологічний факультет, але за професією не працював жодного дня, оскільки перемогла любов до музики. В часи інституту навчався джазу в знаменитій школі Taller de Músics і брав участь у музичних проектах.
Першим значним кроком на шляху до великої сцени стала участь у третьому сезоні музичного телешоу конкурсу ídolos в 2009 році. Тоді співак посів сьоме місце і встиг знайти підтримку глядачів, які надихнули його на подальше заняття музикою. У 2014 Собрал записує перший альбом у складі інді - поп групи Noko Woi, що в результаті принесло йому широку популярність. Після, співак зайнявся сольною кар'єрою і в 2016 році випустив перший сингл Excuse Me зі свого дебютного альбому.

Євробачення
В рамках національного відбору представником Португалії на Євробаченні 2017 став Сальвадор Собрал з композицією Amar pelos dois. Перемогу одноголосно присудили як глядачі, так і журі.
Важливо відзначити, що у співака вроджений порок серця, тому організатори конкурсу пішли на зустріч артисту і дозволили пропустити репетиції. До Києва Собрал приїде тільки до генеральної репетиції півфіналу. Також відомо, що в разі екстрених ситуацій його замінить рідна сестра, яка також співає.

Related

Цікаво 4862354468310459659

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item