ДП “Антонов” оголосило про плани по створенню літака ДРЛВ

ДП “Антонов” оголосило про плани по розширенню програми розробки і створення нового літака раннього попередження і управління для Повітряних Сил України та експорту.
Як повідомляє defence-blog.com, концепція нового літака раннього попередження і управління для Повітряних Сил була представлена ​​міністром оборони України і главою РНБО. Повідомляє Національний промисловий портал, з посиланням на “Крылья“.
Ан-148ДРЛВ є літаком дальнього радіолокаційного виявлення та управління, варіантом літака Ан-148.
На літаку планується встановити двосторонній антенну решітку з електронним скануванням, яка буде розташована в прямокутному корпусі, розташованому поздовжньо над фюзеляжем.
РЛС Ан-148ДРЛОУ матиме максимальну дальність понад 400 км і дальність виявлення цілей розміру винищувача – 350 км при роботі в обстановці щільного радіоелектронної протидії і низьких висотах польоту цілей. Система здатна відстежувати множинні повітряні і морські загорізонтні цілі і забезпечує покриття висот до 25 кілометрів, з круговим охопленням і можливістю морського спостереження. РЛС включає в себе систему ідентифікації «свій-чужий».

Related

Технології 3961113594782352616

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item