Назвали фрукт, який найкраще впливає на роботу серця

Назвали фрукт, який найкраще впливає на роботу серця

Одне з останніх досліджень вчених показало, що манго – не тільки смачний екзотичних фрукт, але і вельми корисний для здоров'я серця.
Про це повідомляє видання Тelegraf.
Вчені з Індії з'ясували, що манго пребіотичними властивостями, які допомагають засвоюватися поживним речовин в організмі, а також стимулюють ріст та активність бактерій травної системи.
У складі манго міститься чимала кількість вуглеводів, фенольних сполук і бета-каротин, що дає потужний антиоксидантний ефект. Крім того, в цьому екзотичному фрукті присутній вітамін Е і селен, які підтримують хорошу роботу серця.
Медики відзначають, що компоненти, які входять до складу пребіотичних продуктів, особливо корисні для сердечників, діабетиків, а також людей, хворих на рак.
Цей фрукт вважають ліками від усіх хвороб і символом пристрасті, який виконує будь-які бажання. Щоб відчути омолоджуючий ефект, достатньо протягом 3 тижнів з'їдати по 1 плоду манго в день. Лікарі радять утриматися від манго при розладах і діареї.
Відпочинок на природі краще організовувати у перевірених і знайомих місцях. Із собою потрібно обов'язково мати невелику аптечку.

Related

Здоров'я 5092562905749383048

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item