"Путін чекає, коли його остаточно роззують, роздягнуть і викинуть" - Стрєлков


Президент Росії Володимир Путін стрімко втрачає підтримку в країні. Про його заміну говорять у колах олігархів та політичних еліт. Про це розповів колишній керівник ДНР Ігор Стрєлков.
"Путін завжди влаштовував місцеві еліти. Красти давав. Корупцію заохочував. Ніяких законів проти інтересів олігархії не приймав. Усе було для них. Грабуй, вивозь, продавай, знову вивозь. Зараз складно стало вивозити і складно грабувати, бюджет "всихає", грошей у країні все менше. Олігархію це не влаштовує.
Інтереси Путіна зі всією олігархічною і чиновницькою елітою розійшлися. Вони спрямовані в протилежні сторони. Виникла реальна загроза їхньому консенсусу, завдяки якому Путін тримався завжди. Хотів відновити його завдяки союзу з президентом США Дональдом Трампом, але зазнав поразки.
З президентом Макроном Путін теж не зміг домовитися. Йому показали його місце. Це просто жалюгідно звучить для людини, яка 2014 року мала на руках усі козирі в грі, просто все. Зробивши перші ходи, він зірвав великий куш. А далі він побоявся грати і здав усі козирі. Зараз він сидить у цій грі, як парія, і чекає, коли його остаточно роззують, роздягнуть і викинуть", - зазначив Гіркін у інтерв'ю каналу РОЙ ТВ.
Невизнаними ЛНР і ДНР керує "сірий кардинал" Кремля Владислав Сурков. Про це агентству Reuters розповів екс-голова апарату народної ради ДНР Олексій Александров.
"Сурков контролює ситуацію через довірених осіб, які постійно доповідають йому поточні дані про події на Донбасі. Вони не називали нікому в Донецьку своїх справжніх імен, тільки позивні", - каже Александров.

Related

Події в Україні 4414918709099127094

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item