У Житомирській області затримали трьох кримінальних авторитетів, які тероризували місцевий бізнес

У Житомирській області затримали банду рекетирів
У Новограді-Волинському Житомирської області поліцейські та співробітники Служби безпеки України затримали трьох кримінальних авторитетів, які займалися вимаганням коштів від місцевих підприємців.
Як повідомили в ГУ Національної поліції в Житомирській області, представників злочинного середовища затримали у п’ятницю, 14 липня, відразу після передачі їм трьох тисяч гривень за "кришування" на одному з об’єктів у м. Новограді-Волинському.
За версією слідства, рекетири змушували місцевих підприємців платити їм "данину" за безперешкодну підприємницьку діяльність. У хід йшло залякування побиттям, катуваннями і шантажування погрозами розправи над родинами. Організатор банди – ставленик одного зі "злодіїв у законі", "офіційний смотрящий" за Новоград-Волинським районом.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від семи до 12 років з конфіскацією майна.
Нагадаємо, що у місті Славута Хмельницької області СБУ спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою поліції затримали банду рекетирів, які впродовж тривалого часу погрозами вимагали у людей гроші за надуманими борговими зобов’язаннями.

Related

Гаряча новина 5518277398494304199

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item