Кліп українського гурту спровокував шквал коментарів у мережі


2 серпня 2016 року український гурт The Hardkiss представив відео на пісню Perfection.
"Експериментальних і неформатних треків в арсеналі The Hardkiss стає все більше, - розповів гітарист групи Вал Бебко. - Більше також стає концертів на фестивалях. Саме тому ми експериментуємо, рухаємося в бік жорсткішого і сміливішого концертного звучання".
У відео команда вперше заявила про себе у повному концертному складі із 6 учасників. До групи приєднався басист Клим Лисюк.
Режисер відео - Вал Бебко.
Фронтвумен Юлія Саніна каже: "Ми довго думали над історією, що у центрі цього відео. Вирішили, що вона не повинна поступатися концертному драйву The Hardkiss. У звичайному житті забобони і страх виділитися заважають індивідуальності. На наших концертах люди не бояться поводити себе відкрито, виглядати так, як їм хочеться. Разом зі своїми глядачами на концертах ми знаходимо свободу".
Відео на YouTube переглянули 670 тис. користувачів. Меломани також залишили чимало коментарів - 706. Людей переважно вражає творча рішучість колективу, їхнє новаторство та бажання експерементувати, хоча є й ті, хто відгукується про відео негативно.
The Hardkiss - український музичний гурт, створений 2011 року. Усі пісні гурту написані солісткою Юлією Саніною та Валерієм Бебком, який також є креативним продюсером колективу.

Related

Суспільство 762390309689125346

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item