Стрілянина на Троєщині: Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо нардепа Мельничука

Нардеп Мельничук став на бік рейдерів
Столична прокуратура почала досудове розслідування у зв'язку зі стріляниною за участю народного депутата Сергія Мельничука за фактом перешкоджання виконання рішення суду.
Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.
"Прокуратурою міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання особою, яка займає особливо відповідальне становище, а саме народним депутатом України Сергієм Мельничуком, виконання рішення суду про виселення громадської організації з нежитлових приміщень, розташованих в дитячому садку по вул. Сабурова на Троєщині", - сказано в повідомленні.
На даному етапі інцидент зі стріляниною за участю авто Мельничука правоохоронці кваліфікували за ч. 3 ст. 382 Кримінального кодексу України (умисне перешкоджання виконанню рішення суду).
Також цю справу розслідують співробітники Національної поліції. У цьому випадку за фактом стрілянини розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).
Надалі ці кримінальні провадження планують об'єднати.
Раніше суд постановив, що вказане приміщення, в якому раніше знаходився дитячий сад, а після - громадські організації, повинні передати Управлінню освіти Деснянської районної в м.Києві адміністраціях. Активісти повідомляли, що будівлю також використовували з метою заробітку місцеві підприємці.

Нагадаємо, що 15 серпня охоронець депутата Сергія Мельничука влаштував стрілянину на вулиці Олександра Сабурова в Деснянському районі.

Related

Суспільство 1990437957042507973

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item